SALG OG LEVERING

Bestilling
Betaling
Forbehold
Fragt og levering
Fortrydelsesret
Originalemballage
Reklamationsret
Persondatapolitik
Dine personlige oplysninger
E-markedsføring
Kontaktoplysninger

 

Kontaktoplysninger 

Kontakt os via vores kontaktform på vores hjemmeside.

Firmaadresse / bogholderi

Guldsmed Keld Olsen
Amagerbrogade 57 
2300 København S 

CVR: 73215617
Etableringsår: 1977
Selskabsform: Aktieselskab

Vi foretrækker at blive kontaktet pr. mail. info@guldsmedkeldolsen.dk (Der svares indenfor 3 hverdage) Tlf: (+45) 32 96 01 44 ( 10 - 17:30 på hverdage )

www.guldsmedkeldolsen.dk er e-mærke certificeret, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Sagsbehandling, når du handler hos os.  

Du skal være fyldt 18 år for at handle på guldsmedkeldolsen.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

 

Bestilling

På guldsmedkeldolsen.dk - herefter benævnt vores, os eller vi - kan du bestille produkter online over internettet. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Alle priser på vores hjemmeside er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser og vores hjemmesider opdateres løbende.

Når du handler med os indgås aftaler på dansk.

For at foretage et køb på >webshop url< skal du igennem 5 trin.

  1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
  2. Indtast dine personlige oplysninger
  3. Vælg forsendelses/betalingsmåde
  4. Godkend vores handelsbetingelser
  5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet 

Er du oprettet med brugernavn og kodeord, er mulighed for at se tidligere ordrer ved login muligheden på vores hjemmeside. Med dit tilsendte kodeord kan du finde dine tidligere ordrer ved at:

1. Logge på vores hjemmesider med menupunktet "Log ind" i øverste højre hjørne.
2. Klik herefter på menupunktet "Min konto" og vælg herefter "Mine ordrer"

Betaling

På guldsmedkeldolsen.dk kan der betales med:

Dankort, Visakort, MasterCard 

Vi betaler det kortgebyr som der opkræves i forbindelse med brug af dit betalingskort. 

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på DKK 1.200 hvis dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun vores betalingsindløser, der kan læse dem. Hverken guldsmedkeldolsen.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først på dit betalingskort, når varerne sendes fra os. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Hos os kan der ikke betales pr. efterkrav.

Ved bestilling af smykke af større værdi, aftaler vi direkte med kunden omkring betalingen og leveringen. Betalingen vil i disse tilfælde ske ved at kunden overfører penge direkte til vores bankkonto og der aftales så hvornår levering af smykket kan ske, typisk efter 2-3 uger ved special fremstilling.

Fragt og levering

Langt de fleste varer bliver afsendt fra vores forretning indenfor 1-4 arbejdsdage dog vielsesringe indenfor 10-14 arbejdsdage. Kan vi ikke afsende en vare indenfor den forventede leveringstid vil du blive kontaktet af os. Vi sender stort set alle varer med Post Danmark.

Fragt priser

 Al forsendelse sendes fragtfri med Post Danmark.

Forbehold

 Vi tager forbehold for prisændringer, tastefejl og udsolgte varer. Hvis vi ikke kan imødekomme din ordre vil du høre fra os indenfor 24 timer efter ordreafgivelsen. 

Fortrydelsesret 

Du har altid 14 dages fortrydelsesret når du handler på guldsmedkeldolsen.dk. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) Har modtaget din vare

b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail. info@guldsmedkeldolsen.dk Tlf: (+45) 32 96 01 44 ( 10 - 17:30 på hverdage ). I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse / vare og nederst i disse vilkår /her >indsæt hvordan kunden modtager standardfortrydelsesformular før og efter købet<

NB: Varer som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg er undtaget fortrydelsesretten, jf. forbrugeraftalelovens § 7, stk. 2.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur  

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder

leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

 Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:  

Guldsmed Keld Olsen
Amagerbrogade 57 
2300 København S 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale.

Når du fortryder dit køb tilbagebetales købesummen naturligvis til dig. Dette gøres ved en overførsel til din bankkonto, når vi har fået varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer (ikke pinkode). Vi tilbagebetaler dine penge indenfor maksimalt 30 dage (jvf. forbrugeraftaleloven), typisk går der dog langt kortere tid. Vi refunderer kun penge til din bankkonto.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldesgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondence mv. BEMÆRK – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. 

Regelen om 14 dages fortrydelsesret er kun gældende for handler foretaget i vores webshop, og denne regel gælder ikke i vores fysiske butikker.

Originalemballage 

Ved køb af varer påguldsmedkeldolsen.dk er den intakte originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt. Vi anbefaler derfor at du pakker varen forsigtigt ud når du modtager den, og gemmer emballagen indtil du er sikker på at du vil beholde varen. 

Reklamationsret 

Når du handler med os har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os. Adressen kan du finde på vores hjemmesider.

Når du returnerer varen, bedes du angive en beskrivelse af hvorfor du returnerer varen / fejlen ved varen. Det er ikke et krav, men det letter vores behandling og minimerer tiden for reklamationen. Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine fragtomkostninger. Husk at sende os en kopi af kvitteringen, så vi kan betale dine fragtomkostninger. 

Persondatapolitik

Cookies

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på en hjemmeside fx et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet.

En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra. Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din PC.

Rent teknisk kan ”Cookies” deles op i to typer. Den ene type kaldes ”sessioncookies” og gemmes ikke på din PC, men forsvinder når du lukker din web-browser.

Der findes en anden type ”Cookie” som kaldes ”permanent Cookie” og den gemmes som en tekstfil på din PC. En ”permanent Cookie” er med til at vores server kan genkende din PC næste gang du logger ind på vores hjemmesider.

På vores hjemmesider anvendes cookies med det formål at optimere vores hjemmesider og deres funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer. Det kan fx gøres på følgende måde:

I Internet Explorer 5.x slettes cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Slet cookies

I Internet Explorer 7+8 slettes cookies under menuen ”Kontrolpanel” -> ”Internetindstillinger” -> ”Slet browser historie” -> ”IE 7 - klik slet ud fra cookies. IE 8 - Sæt flueben ved cookies - derefter klik slet”

I FireFox 3.x slettes cookies under menuen ”Preferencer / Options” -> ”Privatliv / Privat” -> ”Vis cookies” -> ”Fjern alle cookies” -> ”Ok”

I Safari 3.x + 4.x slettes cookies under menuen ”Indstillinger” -> ”Sikkerhed” -> ”Vis cookies” -> ”Fjern alle” -> ”Ok”

Logstatistik

Logstatistik bruges på guldsmedkeldolsen.dk og betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende guldsmedkeldolsen.dk har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af vore hjemmeside besøget forlades mm. Påguldsmedkeldolsen.dk anvendes logstatistik yderligere med det formål at optimere vores hjemmesider og deres funktionalitet.

Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via vores hjemmesider skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

• fornavn, efternavn
• adresse, postnummer, bynavn
• telefonnummer, e-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos guldsmedkeldolsen.dk og opbevares i mindst 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmesider, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Ansatte hos guldsmedkeldolsen.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige hos guldsmedkeldolsen.dk er Carsten Nielsen. Den dataansvarlige kan kontaktes via vores kontaktform.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Dog er dit kodeord krypteret med en MD5 hash, såfremt du opretter en brugerkonto hos os.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til guldsmedkeldolsen.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand med henblik på markedsføring, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger ud over dem du selv indtaster på siden.

Som registreret hos kunde hos Guldsmed Keld Olsen, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Guldsmed Keld Olsen på e-mail:  info@guldsmedkeldolsen.dk eller tlf: (+45) 32 96 01 44 ( 10 - 16 på hverdage )
.

E-markedsføring

Nyhedsbrev

Du kan vælge at modtage vores nyhedsbrev (e-mail-reklame). Nyhedsbrevet indeholder information om virksomheden og dens produkter, relevante tilbud mm.

Nyhedsbrevet modtager du kun, når du har sagt udtrykkeligt 'ja tak' hertil.

Hvis ikke du længere ønsker at modtage nyhedsbrevet kan du afmelde dig ved at sende en e-mail fra den e-mail adresse du ønsker afmeldt til info@guldsmedkeldolsen.dk med afmeld i emnet. Du kan også afmelde dig via linket i bunden af det nyhedsbrev du har modtaget, der vil altid være informationer omkring hvordan du afmelder dig.

Tip en ven

Påguldsmedkeldolsen.dk findes en tip-en-ven funktion. Denne bruges til, at du kan sende en mail til en ven og gøre ham eller hende opmærksom påguldsmedkeldolsen.dk.

Denne tip-en-ven funktion indeholder ikke markedsføringsmateriale, og vi udsender ikke yderligere mails til din ven, ud over den e-mail som bliver sendt fra dig.

Kontaktoplysninger 

Kontakt os via vores kontaktform på vores hjemmeside.

Firmaadresse / bogholderi

Guldsmed Keld Olsen
Amagerbrogade 57
2300 København S

CVR: 73215617
Etableringsår: 1977
Selskabsform: Aktieselskab

Vi foretrækker at blive kontaktet pr. guldsmed@keldolsen.dk (Der svares indenfor 3 hverdage)  Tlf: (+45) 32 96 01 44 ( 10 - 16 på hverdage )

www.guldsmedkeldolsen.dk er e-mærke certificeret, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Sagsbehandling, når du handler hos os.