INFORMATION

Keld Olsen åbnede i 1977 en guldsmede butik på Amagerbrogade 128, hvor der havde været guldsmede butik siden 1919. Butikken blev dog hurtig for lille og blev udvidet med nabo butikken og i 1997 udvidede Keld Olsen med endnu en butik på Amagerbrogade 57. Virksomheden har i dag administration samt den primære del af værkstedet i lokalerne på Amagerbrogade 57. 

Efter generationsskifte i 2005 drives virksomheden i dag af datteren Lise og hendes mand Carsten. Lise blev uddannet som guldsmed i 2002 og butikkerne drives videre i butikkens oprindelige ånd, med service og kvalitet i højsæde og med hjertet på rette sted.

I 2011 åbnede vi en ny butik i Fields Shopping Center, hvor butikken ligger på plan 1 på hjørnet ved Hi'Street. Da virksomhedens primære omdrejningspunkt er smykker af eget design og værkstedet, er der også bygget et mindre værksted i butikken i Fields, hvor guldsmedene altid er lar til at råde og vejlede.

En naturlig videreudvikling af vores butikker er en aktiv webshop som både kan inspirere, informere samt give mulighed for at købe vores smykker online Vi håber at vores hjemmeside giver inspiration til dit fremtidige smykkekøb samt give nogle svar på de spørgsmål der vedrører vores smykker og vores værksted samt smykkebranchens fagbegreber. Varesortiment og tilbud mv. i vores webshop kan være forskellig fra vores fysiske butikker. 

Kontaktoplysninger 

Kontakt os via vores kontaktform på vores hjemmeside.

Firmaadresse / bogholderi

Guldsmed Keld Olsen
Amagerbrogade 57
2300 København S

CVR: 73215617
Etableringsår: 1977
Selskabsform: Aktieselskab

Vi foretrækker at blive kontaktet pr. email. guldsmed@keldolsen.dk  Tlf: (+45) 32 96 01 44 ( 10 - 16 på hverdage )